Μπάνσκο 2018 από Θεσσαλονίκη

ΜΠΑΝΣΚΟ ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

1η ημέρα
Αναχώρηση και διέλευση από τα σύνορα του Προμαχώνα, κάνοντας μια σύντομη στάση στο κατάστημα free shop, συνεχίζουμε για το Μπάνσκο μέσα από μια πανέμορφη διαδρομή. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο και ελεύθερος χρόνος. Διανυκτέρευση.

2η ημέρα
Πρωινό και χρόνος ελεύθερος για να εξερευνήσετε και να περιηγηθείτε στα πλακόστρωτα γραφικά δρομάκια του Μπάνσκο με τα όμορφα παραδοσιακά σπίτια. Μπορείτε να απολαύσετε δραστηριότητες στο ξενοδοχείο όπως μπάνιο στην πισίνα, spa, massaz και απόλαυση όλων των παροχών του. Διανυκτέρευση.

Τελευταία ημέρα
Πρωινό και ελεύθερος χρόνος για περιήγηση στο Κυριακάτικο υπαίθριο παζάρι. Το μεσημέρι θα αναχωρήσουμε για τη Θεσσαλονίκη, κάνοντας μία στάση για καφέ και ξεκούραση. Άφιξη το βράδυ στη Θεσσαλονίκη.

  •  ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ: Μεταφορές με κλιματιζόμενο λεωφορείο, διαμονή και διατροφή ανάλογα με την επιλογή σας, συνοδό του γραφείου μας, ασφάλεια αστικής επαγγελματικής ευθύνης, ελεύθερη χρήση των δωρεάν παροχών των εκάστοτε ξενοδοχείων (πισίνα, sauna, hamam κα), μεταφορές και περιηγήσεις που αναφέρονται στο πρόγραμμα.
  •  ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ: Επιπλέον γεύματα και ποτά, κάρτες lift, εισόδους σε μουσεία και ότι δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα.

You may also like...